Lup - jucarie din plus 30 cm o jucarie perfecta pentru copii Cei mici vor fi foate bucurosi cand vor primi in dar o jucarie din plus foarte fina catifelata la atingere Lupii din plus sunt jucarii de cea mai buna calitate realizate din materiale foarte bune O jucarie din plus este cadoul ideal pentru copii Imediat cum vor zari acest lup din plus cei mici se vor indragosti iremediabil si va deveni cel mai bun prieten al sau Jucariile de plus au un rol

Plus Lup 30 cm GT54131-1

Cod produs: 0000086396

Brand: Gipsy

Colectie: Gipsy

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Lup - jucarie din plus 30 cm, o jucarie perfecta pentru copii. Cei mici vor fi foate bucurosi cand vor primi in dar o jucarie din plus foarte fina, catifelata la atingere. Lupii din plus sunt jucarii de cea mai buna calitate, realizate din materiale foarte bune. 

O jucarie din plus este cadoul ideal pentru copii. Imediat cum vor zari acest lup din plus cei mici se vor indragosti iremediabil si va deveni cel mai bun prieten al sau. Jucariile de plus au un rol foarte important in viata celor mici. Ele pot ajuta copii sa isi dezvolte imaginatia, sa invete ce este responsabilitatea, sa fie mai atenti. Jucaria de plus are si umplutura cu bilute pe burta pentru a putea sta in sezut sau intins. 

Poti alege unul din cele 2 modele disponibile de lup din plus, gri sau maro.

  • Dimensiune: 30 cm 
  • Jucarie de plus lup

Colectie Gipsy
Scroll