Posterul Vorbitor in Limba Engleza - Animale Marine este cel mai bun instrument pentru a incepe invatarea unei limbi straine de la o varsta frageda intr-un mod atractiv si amuzant pentru cei miciEste demonstrat stiintific ca varsta de la 2 la 6 ani este ideala pentru inceperea invatarii unei limbi straine deoarece aceasta este perioada cu cea mai rapida dezvoltare a creierului copiilorCulorile atractive si imaginile realiste vor aduce multe ore

Poster Vorbitor in Limba Engleza Animale Marine AG06

Cod produs: 0000243646

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Posterul Vorbitor in Limba Engleza - Animale Marine este cel mai bun instrument pentru a incepe invatarea unei limbi straine de la o varsta frageda, intr-un mod atractiv si amuzant pentru cei mici.
Este demonstrat stiintific ca varsta de la 2 la 6 ani este ideala pentru inceperea invatarii unei limbi straine deoarece aceasta este perioada cu cea mai rapida dezvoltare a creierului copiilor.
Culorile atractive si imaginile realiste vor aduce multe ore de distractie micutilor care vor sa exploreze adancurile marilor si oceanelor si care sunt dornici sa descopere primele cuvinte si notiuni in Limba Engleza despre diferitele animale marine, cum se numesc si prin ce se deosebesc de celelalte.
Posterul Vorbitor in Limba Engleza este un instrument multifunctional cu mai multe moduri de invatare:
  1. Modul invatare: apasa pe imagine pentru a invata denumirea animalului
  2. Lucruri amuzante: invata tot felul de lucruri interesante despre animalele marine
  3. Ghiceste: asculta intrebarea si incearca sa ghicesti despre care vietuitore este vorba
  4. Chestionar: gaseste raspunsul corect
  5. Muzica: asculta cele 3 melodii in Limba Engleza
Este prevazut si cu un buton tactil pentru reglarea volumului si cu buton Pornit/Oprit.
Aceast poster interactiv de invatare a Limbii Engleze este realizat din material plastic, moale cu o zona de inductie mare, rezistent la apa si care poate fi curatat foarte usor. Marginile sunt invelite in panza pentru a nu zgaria mainile copiilor. Poate fi pozitionat pe masa, pe covor sau atarnat pe un perete.
Gasiti incluse in cutie o surubelnita pentru deschiderea compartimentului pentru baterii si o agatatoare pentru perete cu stickere.

Sunt necesare 3 x baterii AAA - bateriile nu sunt incluse.
 

Varsta: 7 ani, 3 ani, 4 ani, 5 ani, 6 ani 

Avertisment: Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani! Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare, sau nu este potrivit copiilor mai mici de 3 ani. Va rugam sa indepartati toate ambalajele, capsele, firele si etichetele atasate inainte de a da jucaria unui copil. A se folosi sub stricta supraveghere a unui adult. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc, feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate. 

Dimensiune: 41 x 55.5 cm 

Culoare: Multicolor 

Material: Plastic 

Pentru: Baieti, Fete 

Abilitati dezvoltate: Invatare prin joaca, Comunicarea, Vocabularul 

Numar jucatori: 


Scroll