O galaxie o planeta o profetie Profetia Arhanghelului Mihail despre Terra si cele 144000 de fiinte de lumina a caror menire este de a o implini Candva foarte demult aproape de inceputurile timpurilor din profunzimile nebanuite inca de noi ale istoriei galactice si universale o uluitoare Profetie de Arhanghelul Mihail a zguduit Lumile Ea s-a inaltat ca raspuns la intrebarea fundamentala a existentei in Creatie la uluirea Spiritului scufundat in

Profetia Arhanghelului Mihail

de Nicolas Dayzus

Cod produs: 0000180413

Editura: Atma Mundi

Data aparitie: 2018

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-93786-4-9

Numar de pagini: 208

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
O galaxie, o planeta, o profetie. Profetia Arhanghelului Mihail despre Terra si cele 144000 de fiinte de lumina a caror menire este de a o implini
 
Candva, foarte demult, aproape de inceputurile timpurilor, din profunzimile nebanuite inca de noi ale istoriei galactice si universale, o uluitoare Profetie de Arhanghelul Mihail a zguduit Lumile. Ea s-a inaltat ca raspuns la intrebarea fundamentala a existentei in Creatie, la uluirea Spiritului scufundat in manifestare, care desi experimenteaza aparenta dualitate a binelui si raului poarta cu sine nostalgia Unitatii Divine fundamentale pe care isi doreste sa o regaseasca in Creatie ca marturie a triumfului sau asupra iluziei dualitatii.
Conform acestei extraordinare Profetii — undeva, candva, jntr-o indepartata Galaxie, intr-un Sistem solar necunoscut, o Planeta binecuvantata va pune capat luptei ancestrale dintre intuneric si Lumina, prin triumful Dumnezeirii asa cum era din Eternitate scris si stabilit!
 
Pamantul a fost jdentificat in final ca fiind Planeta unde cel mai uimitor eveniment al timpurilor de pe urma va avea loc. Pamantul este cheia pentru implinirea viitorului luminos al Galaxiei si chiar al Universului, pentru ca avea sa fie locul de confruntare dintre Fortele Luminii si cele ale intunericului. Aceasta Profetie a devenit cunoscuta intregii lumi. Rolul tuturor celor 144000 de Fiinte de Lumina, prezente aici prin gratia si ajutorul nepretuit a lui Dumnezeu este de a o implini. 

Data aparitie 2018
Editie Editia I
ISBN 978-606-93786-4-9
Numar de pagini 208
Tip coperta Necartonat
Autor

Nicolas Dayzus

Numar pagini 208
Scroll