Fabricate din portelan de inalta calitate fin si rezistent la variatiile de temperatura avand un diametru de 20cm platourile sunt ideale pentru servirea inovativa de antreuri sau desertBufnita a fost considerata inca din antichitate un simbol al intelepciunii intelectuale si spirituale Asociata si cu magia si misterul aceasta devine un puternic simbol al feminitatii prin relatia pe care o are cu luna Culoarea mov rezulta din calmul stabil al albastrului si energia salbatica a

Set 2 platouri portelan R2060T D291

Cod produs: 0000175712

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Fabricate din portelan de inalta calitate, fin si rezistent la variatiile de temperatura, avand un diametru de 20cm, platourile sunt ideale pentru servirea inovativa de antreuri sau desert.

Bufnita a fost considerata inca din antichitate un simbol al intelepciunii intelectuale si spirituale. Asociata si cu magia si misterul, aceasta devine un puternic simbol al feminitatii prin relatia pe care o are cu luna. Culoarea mov rezulta din calmul stabil al albastrului si energia salbatica a rosului, reprezentand astfel roialitatea si abundenta, dar si mandria, pacea si creativitatea. Oferite celor mai complexe simboluri feminine din viata dumneavoastra, persoanelor aflate in permanenta in cautarea cunoasterii si iubitorilor de lectura, produsele din aceasta colectie sunt cadoul perfect.

Ambalate intr-o cutie de cadou cu un design personalizat, setul de doua platouri din portelan poate fi un cadou potrivit pentru oricine.

Materiale: Portelan

Diametru: 20

Accesorii incluse: Cutie cadou (∅20.3x3.9)


Scroll