Suntem creati dupa Chipul si Asemanarea lui Dumnezeu De aceea suntem dotati dintru inceput cu o Putere Vindecatoare Interioara care se manifesta prin Sistemul Imunitar Psihic si Fizic Sta in puterea noastra sa constientizam aceasta Putere Vindecatoare din interior si sa lucram pentru ca ea sa functioneze optim ferindu-ne de boli si de suferinte Pentru aceasta trebuie sa practicam IUBIREA DE SINE IERTAREA RUGACIUNEA si MEDITATIA mentinandu-ne in starea de ARMONIE pentru care am fost

Sistemul imunitar, cheia sanatatii

de Mihaita Toma

Cod produs: 0000177910

Editura: Dharana Impex

Data aparitie: 2018

Editie: Editia I

ISBN: 978-973-8975-94-1

Numar de pagini: 254

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Suntem creati dupa Chipul si Asemanarea lui Dumnezeu. De aceea suntem dotati dintru inceput cu o Putere Vindecatoare Interioara, care se manifesta prin Sistemul Imunitar Psihic si Fizic. Sta in puterea noastra sa constientizam aceasta Putere Vindecatoare din interior, si sa lucram pentru ca ea sa functioneze optim, ferindu-ne de boli si de suferinte. Pentru aceasta, trebuie sa practicam IUBIREA DE SINE, IERTAREA, RUGACIUNEA si MEDITATIA. mentinandu-ne in starea de ARMONIE, pentru care am fost haraziti.

Si sa ne amintim mereu ca oricine se intoarce spre SINE, se intoarce catre Dumnezeu si obtine de la ACESTA tot ce-si doreste si este benefic pentru propria fiinta.


Data aparitie 2018
Editie Editia I
ISBN 978-973-8975-94-1
Numar de pagini 254
Tip coperta Necartonat
Autor

Mihaita Toma

Scroll