O carte a ipohondrului care zace în fiecare dintre noi Te sf&259;tuie&537;te când e cazul s&259; te relaxezi dar &537;i când s&259; te programezi la medic sau s&259; mergi la spital În volumul de fa&539;&259; dr Christopher Kelly &537;i dr Marc Eisenberg trec în revist&259; simptomele cel mai des întâlnite – de la dureri de spate grea&539;&259; dureri în piept constipa&539;ie

Sunt pe moarte?! Ma panichez sau ma relaxez? Ghidul complet al simptomelor

de dr. Christopher Kelly, dr. Marc Eisenberg

Cod produs: 0000205933

Editura: Niculescu SRL

Data aparitie: 2020

ISBN: 978-606-380-436-6

Numar de pagini: 344

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

O carte a ipohondrului care zace în fiecare dintre noi! Te sfătuiește când e cazul să te relaxezi, dar și când să te programezi la medic sau să mergi la spital!

 

În volumul de față, dr. Christopher Kelly și dr. Marc Eisenberg trec în revistă simptomele cel mai des întâlnite – de la dureri de spate, greață, dureri în piept, constipație, până la probleme de memorie, oboseală, respirație dificilă sau balonare – și îți oferă sfaturi practice și utile într-un limbaj pe înțelesul tuturor. Cartea, organizată într-o manieră accesibilă și scrisă cu mult umor, bogată în informații practice și sfaturi de specialitate, ar trebui să nu lipsească din nicio casă.

 

Majoritatea simptomelor noi relevă, în final, probleme minore. Cel mai probabil, dacă ai nasul înfundat nu înseamnă că suferi de cancer. Uneori, însă, o durere de cap nu este doar o neplăcere temporară, ci poate semnala o afecțiune gravă. Nimeni nu ar vrea să ignore o problemă care i-ar putea periclita sănătatea sau chiar cauza moartea. Deși internetul ne pune la dispoziție informații din belșug, uneori este și o sursă de dezinformare, care, până la urmă, se poate dovedi nocivă. Așadar, cât de îngrijorat ar trebui să fii dacă ai niște simptome noi?

 

„Un ghid accesibil și util, care oferă informații precise și este scris într-un stil prietenos și reconfortant!”

PUBLISHERS WEEKLY


Data aparitie 2020
ISBN 978-606-380-436-6
Numar de pagini 344
Tip coperta Necartonat
Autor

dr. Christopher Kelly, dr. Marc Eisenberg

Numar pagini 344
Scroll