Tratatele Uniunii Europene contine versiunile consolidate ale Tratatului privind Uniunea Europeana si Tratatului privind functionarea Uniunii Europene publicate in JO C 202 din 7 iunie 2016 dar si Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene care a capatat forta juridica primara avand aceeasi valoare juridica precum aceea a tratatelorAu fost incluse si toate protocoalele si declaratiile atasate tratatelor si tabelele de corespondenta intre articolele din tratatele

Tratatele Uniunii Europene 22 februarie 2022

de Colectiv redactional

Cod produs: 0000232620

Editura: Hamangiu

ISBN: 978-606-27-1977-7

Numar de pagini: 304

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Tratatele Uniunii Europene contine versiunile consolidate ale Tratatului privind Uniunea Europeana si Tratatului privind functionarea Uniunii Europene, publicate in J.O. C 202 din 7 iunie 2016, dar si Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene, care a capatat forta juridica primara, avand aceeasi valoare juridica precum aceea a tratatelor.

Au fost incluse si toate protocoalele si declaratiile atasate tratatelor si tabelele de corespondenta intre articolele din tratatele anterioare si cele actuale.
In aceasta editie au fost integrate ultimele modificari ale Protocolului nr. 5 privind Statutul Bancii Europene de Investitii ca urmare retragerii Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord din Uniunea Europeana si din Comunitatea Europeana a Energiei Atomice, respectiv cele aduse Protocolului nr. 3 privind Statutul Curtii de Justitie a Uniunii Europene.

Speram ca volumul Tratatele Uniunii Europene va constitui un instrument de lucru folositor atat pentru juristii care studiaza dreptul Uniunii Europene, cat si pentru cei care il aplica.

Tratatele Uniunii Europene este tiparita in format A5 (145x205 mm), pe hartie ofset.


ISBN 978-606-27-1977-7
Numar de pagini 304
Autor

Colectiv redactional

Numar pagini 304
88 Colectiv redactional

De acelasi autor

Produse similare

Scroll