Zona invizibila Primul volum din seria Jane HawkTrebuie sa mor Acestea sunt cuvintele macabre lasate in urma de un barbat care avea toate motivele sa traiasca dar care si-a luat viata In urma lui Jane Hawk devenita vaduva este nevoita sa faca tot ceea ce ii cer durerea teama si furia ei incearca sa afle adevarul indiferent de consecinteIn ultima vreme mai multe persoane talentate si implinite oameni admirati fericiti si sanatosi la minte s-au sinucis

Zona invizibila

de Dean Koontz

Cod produs: 0000178788

Editura: Rao Distributie

Data aparitie: 2018

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-006-151-9

Numar de pagini: 464

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Zona invizibila. Primul volum din seria Jane Hawk

Trebuie sa mor:
Acestea sunt cuvintele macabre lasate in urma de un barbat care avea toate motivele sa traiasca, dar care si-a luat viata. In urma lui, Jane Hawk, devenita vaduva, este nevoita sa faca tot ceea ce ii cer durerea, teama si furia ei: incearca sa afle adevarul, indiferent de consecinte.

In ultima vreme, mai multe persoane talentate si implinite, oameni admirati, fericiti si sanatosi la minte, s-au sinucis.
Cand Jane incearca sa afle de ce, devine cea mai cautata persoana din America. Inamicii ei puternici protejeaza un secret atat de important, atat de ingrozitor, incat sunt dispusi sa extermine pe oricine le-ar sta in cale.
Dar toata puterea si lipsa lor de scrupule ar putea sa nu fie de ajuns pentru a opri o femeie pe atat de inteligenta, pe cat sunt ei de neinduplecati, de cinici si de nemilosi, si care e condusa de un sentiment indreptatit de manie, pe care ei nu l-ar putea intelege niciodata. Deoarece este nascut din iubire.


Data aparitie 2018
Editie Editia I
ISBN 978-606-006-151-9
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 464
Tip coperta Necartonat
Autor

Dean Koontz

Scroll