„Lindsay Nixon a f&259;cut o treab&259; excep&355;ional&259; scriind cartea Erbivori ferici&355;i Re&355;ete vegane dietetice s&259;race în calorii pentru un corp suplu &351;i s&259;n&259;tos”- Rip Esselstyn autorul bestsellerului New York Times Problema mea cu carneaSeria de c&259;r&355;i de bucate

Erbivori fericiti. Retete vegane dietetice, sarace in calorii pentru un corp suplu si sanatos

de T. Colin Campbell, Karen Campbell

Cod produs: 0000210427

Editura: Adevar divin

Data aparitie: 2020

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-756-038-1

Numar de pagini: 304

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

„Lindsay Nixon a făcut o treabă excepţională scriind cartea Erbivori fericiţi: Reţete vegane dietetice, sărace în calorii, pentru un corp suplu şi sănătos.”

- Rip Esselstyn, autorul bestsellerului New York Times: Problema mea cu carnea

Seria de cărţi de bucate, bestsellerErbivorul fericit prezintă reţete uşor de preparat, arătând cât de simplă, ieftină şi delicioasă poate fi o alimentaţie sănătoasă. În cea mai recentă carte de bucate a sa, maestra-bucătar Lindsay S. Nixon îţi prezintă reţete care te pot ajuta să îţi micşorezi considerabil talia, dar şi un set de exerciţii fizice care, la fel ca şi reţetele sale, sunt uşor de pus în practică, simple şi produc rezultate spectaculoase.

La fel ca celelalte cărţi de bucate din seria Erbivorul fericit, cea de faţă, intitulată Erbivori fericiţi: Reţete vegane dietetice, sărace în calorii, pentru un corp suplu şi sănătos, conţine reţete vegetariene delicioase care durează cel mult 30 de minute şi folosesc numai ingrediente sănătoase, fără uleiuri, alimente procesate sau îndulcitori artificiali. De această dată, Lindsay duce însă accentul pus pe sănătate pe un nivel net superior, prezentând exclusiv reţete cu un număr foarte mic de calorii, dar altminteri perfect satisfăcătoare, care te pot ajuta să scazi în greutate fără să te privezi însă în vreun fel. Prin reţetele vegane pe care le prezintă, precum Clătitele cu Ananas, Baconul din Tempeh, Brioşele cu Ciocolată şi Rubine sau Caserola cu Nacho, Lindsay îţi dovedeşte odată în plus că o alimentaţie perfect hrănitoare poate fi perfect delicioasă.

Aşa cum spune şi titlul său, cartea Erbivori fericiţi: Reţete vegane dietetice, sărace în calorii, pentru un corp suplu şi sănătos include şi o serie de „reţete pentru corp”, respectiv exerciţii fizice de bază, dar şi recomandări care te pot inspira să intri într-o formă fizică mai bună. În acest scop, Lindsay îşi prezintă propriul regim de fitness, completat cu numeroase fotografii demonstrative pentru fiecare exerciţiu fizic, inclusiv pentru o rutină cardio complexă.

Erbivori fericiţi: Reţete vegane dietetice, sărace în calorii, pentru un corp suplu şi sănătos conţine numai reţete sănătoase, simple, dar absolut delicioase.

Caracteristici

  • Numărul de pagini: 316 color
  • Formatul în cm. (l x L x g): 16,5 x 21,5 x 1,3
  • I.S.B.N.: 978-606-756-038-1
  • Traducerea din limba engleză: Cristian Hanu
  • Titlul original: Happy Herbivore Light & Lean: Over 150 Low-Calorie Recipes with Workout Plans for Looking and Feeling Great
  • Greutate: 0.534 kg.

 


Data aparitie 2020
Editie Editia I
ISBN 978-606-756-038-1
Loc aparitie Brasov
Numar de pagini 304
Tip coperta Necartonat
Autor

T. Colin Campbell, Karen Campbell

Numar pagini 304
Scroll