Evanghelia dup&259; Matei ascunde în ea cele mai mari taine cunoscute doar de vechile Misterii dar pe care Iisus Christos le-a adus în v&259;zul tuturor prin faptele Sale &537;i prin propria Sa jertf&259;Rudolf Steiner în m&259;sura în care timpurile o permit &537;i în care omul însu&537;i a evoluat ne lumineaz&259; sensurile lor încriptate Acestea ne pot umple de bucurie dar ne pot &537;i face orgolio&537;i De aceea el ne

Evanghelia dupa Matei

de Rudolf Steiner

Cod produs: 0000233431

Editura: Semne

ISBN: 973-9296-63-7

Numar de pagini: 296

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Evanghelia după Matei ascunde în ea cele mai mari taine, cunoscute doar de vechile Misterii, dar pe care Iisus Christos le-a adus în văzul tuturor prin faptele Sale și prin propria Sa jertfă.
Rudolf Steiner, în măsura în care timpurile o permit și în care omul însuși a evoluat, ne luminează sensurile lor încriptate. Acestea ne pot umple de bucurie, dar ne pot și face orgolioși. De aceea el ne atrage atenția: „Avem nevoie de smerenie când cultivăm un asemenea ideal. Căci, dacă nu-l cultivăm în smerenie, putem deveni orgolioși și aroganți, putem să nu ne gândim decât la ceea ce am deveni noi ca oameni și să nu ne amintim cât de puțin suntem încă în stare să facem pentru a ajunge acolo.” Chiar dacă am recunoscut acest adevăr, nu trebuie să încetăm să tindem spre idealuri înalte, căci „oricât de mică ar fi forța în noi ea ne va purta mereu mai sus ăi mai sus spre țelul nostru divin”.


ISBN 973-9296-63-7
Numar de pagini 296
Autor

Rudolf Steiner

Numar pagini 296
Scroll