Pachetul contine volumele- Charlie si marele ascensor de sticla- Chalie si fabrica de ciocolata- Vrajitoarele Charlie Bucket este înnebunit dup&259; ciocolat&259; Iar Willy Wonka cel mai iscusit inventator din lume deschide por&539;ile uimitoarei sale fabrici de ciocolat&259; pentru cinci copii

Set Roald Dahl (3 volume)

de Roald Dahl

Cod produs: 0000198383

Editura: Arthur

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Pachetul contine volumele:

- Charlie si marele ascensor de sticla

- Chalie si fabrica de ciocolata

- Vrajitoarele

 

Charlie Bucket este înnebunit după ciocolată. Iar Willy Wonka, cel mai iscusit inventator din lume, deschide porțile uimitoarei sale fabrici de ciocolată pentru cinci copii norocoși.

Charlie a câştigat fabrica de ciocolată a domnului Wonka, dar aventurile prin care trece alături de bizarul personaj şi de ciudata sa familie nu sunt nici pe departe încheiate.Cu toţii sunt pasagerii Marelui Ascensor de Sticlă, maşinărie care-i va purta într-o fabuloasă călătorie prin spaţiul cosmic. Spre final, cei trei bunici ţintuiţi la pat vor suferi nişte trasformări deopotrivă uluitoare şi pline de haz.
 
În poveşti, vrăjitoarele poartă pălării negre caraghioase şi zboară pe mături. În viaţa reală, ele nu se deosebesc cu nimic de femeile obişnuite. Se îmbracă în haine obişnuite, locuiesc în case obişnuite şi au slujbe obișnuite. Și nu sunt niciodată prinse.
 
Eroul nostru află însă că vrăjitoarele adevărate urăsc copiii şi complotul acestora pune în pericol viaţa puştilor din întreaga lume. Ajutat de bunica lui, personajul lui Roald Dahl porneşte la o vânătoare de vrăjitoare în toată regula, încercând să le demaşte, înainte să fie prea târziu.

Data aparitie 2019
Editie Editia I
Loc aparitie Bucuresti
Autor

Roald Dahl

Scroll