Cartea mea de bucate

de Savatie Bastovoi

Cod produs: 0000246520

Data aparitie: 2022

ISBN: 978-606-8272-41-2

Numar de pagini: 166

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Toate mîncărurile din acest album au fost gătite și fotografiate de mine, răspunzînd dorinței prietenilor de a alcătui o carte cu bucatele pe care le-au mîncat din mîinile mele de-a lungul anilor. În acest sens, este o lucrare mai rar întîlnită.

Oricine va răsfoi această carte va căpăta, mai întîi de toate, curajul să gătească, dar va afla și secrete străvechi de păstrare a cărnii și peștelui fără frigider. Apoi, veți învăța să alegeți corect alimentele la piață, să folosiți produse pe care majoritatea nu le vede, dar care vă pot servi pentru o masă boierească pe bani puțini.

Dar, înainte de a purcede la treabă, am dorit să fac o introducere în filozofia despre post și hrană în Ortodoxie, folosind Scripturile și scrierile Sfinților Părinți, cuvinte care vă vor lumina în multe privințe.

Aduc mulțumire tuturor prietenilor care m-au ajutat cu procurarea produselor, dar și cu sugestii ce au contribuit la întocmirea acestei lucrări care nu se ocupă doar de mîncare, ci reconstituie o lume pe cale de dispariție, lumea în care toți oamenii găteau și mîncau acasă.

Savatie Baștovoi


Data aparitie 2022
ISBN 978-606-8272-41-2
Numar de pagini 166
Tip coperta Cartonat
Autor

Savatie Bastovoi

Numar pagini 166
Scroll