Ghiozdanul de la DACO este accesoriul perfect pentru adolescen&539;i &537;i &537;colariDesignul ergonomic &537;i curelele ajustabile fac din acest ghiozdan un produs comod &537;i u&537;or de purtat iar compartimentele multiple ofer&259; suficient spa&539;iu pentru a depozita toate obiectele necesare în timpul zilei Acesta are un compartiment principal perfect pentru c&259;r&539;i &537;i caiete &537;i dou&259; secundare potrivite pentru depozitarea altor

Ghiozdan 46 cm Daco GH551

Cod produs: 0000263125

Brand: daco

Colectie: daco

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Ghiozdanul de la DACO este accesoriul perfect pentru adolescenți și școlari.

Designul ergonomic și curelele ajustabile fac din acest ghiozdan un produs comod și ușor de purtat, iar compartimentele multiple oferă suficient spațiu pentru a depozita toate obiectele necesare în timpul zilei. Acesta are un compartiment principal perfect pentru cărți și caiete și două secundare potrivite pentru depozitarea altor lucruri personale. De asemenea, ghiozdanul este dotat cu buzunare laterale, astfel încât să poți transporta sticla de apă sau alte obiecte mici.

Ghiozdanul DACO este o alegere excelentă pentru adolescenți și școlari, care caută un produs rezistent și practic, dar și un stil modern și unic.

Caracteristici produs:

  • Dimensiuni: 46 x 32.5 x 14 cm
  • Material: Poliester
  • Culoare: Negru, gri
  • Tip închidere: Fermoar.

Colectie daco
Scroll